Skip links

Često postavljana pitanja

Informacije o putovanju do otoka Obonjana

Osobna vozila nisu dopuštena na otoku Obonjanu i moraju ostati parkirana na kopnu. Jedina vozila na otoku su vozila resorta. Predlažemo korištenje javnih parkirališta koja se nalaze u Šibeniku. Zatim možete brodom stići do Obonjan Island Resorta. Za više informacija posjetite: Kako do nas

Ne, Obonjan Island Resort poziva sve goste da posjete otok.

Osjećajte se sigurno na otoku. Zdravstvena skrb na otoku organizirana je kroz mali privatni medicinski centar opremljen za hitna i druga akutna zdravstvena stanja koja se mogu pojaviti. Medicinske usluge dostupne su tijekom cijele sezone, 24 sata na dan i 7 dana u tjednu, a plaćanje se vrši na licu mjesta.

Da. Voda iz slavine na otoku je pitka. Međutim, svaka kap je važna, stoga budite štedljivi.

Kućni ljubimci su dobrodošli i dozvoljeni na otoku uz dodatnu nadoplatu.

Na otoku postoji nekoliko restorana i barova koji prvenstveno poslužuju jela mediteranske kuhinje, ali također nude i razne internacionalne okuse te vegetarijanske i veganske specijalitete. Izbor vina je iz najboljih hrvatskih vinograda. Restorani i barovi

Na otoku postoji mala trgovina u kojoj možete kupiti neke higijenske potrepštine, piće, grickalice, cigarete i suvenire.

Osim sunca i mora, Obonjan Island Resort nudi niz uzbudljivih aktivnosti i sportova u kojima možete uživati u jogi, nekoliko vodenih sportova, promatranju zvijezda (ograničeno vrijeme), fitnessu, jet skiju, ronjenju, aktivnostima za djecu, zabavama na plažama i bazenima, izletima, glazbenim nastupima uživo itd. Iskustva

Da, na otoku postoji bankomat. Stopa provizije ovisi o politici vaše banke.

Standardni napon je 230 V, a frekvencija 50 Hz. Svoje električne uređaje možete koristiti u Hrvatskoj ako je standardni napon u vašoj zemlji između 220 – 240 V (kao u Velikoj Britaniji, Europi, Australiji i većini zemalja Azije i Afrike). Također biste mogli razmotriti nabavku kombiniranog utikača/pretvarača napona. Za Hrvatsku postoje dva tipa utikača, tip C i F. Utikač tipa C je utikač koji ima dva okrugla klina. Tip utikača F je utikač koji ima dvije okrugle igle s dvije spojnice za uzemljenje sa strane.

Standardno vrijeme prijave je od 15 sati, a vrijeme odjave do 10 sati. Nakon što kročite na otok, svoju prtljagu možete ostaviti u luci, a mi ćemo je prenijeti do vašeg smještaja. Kod odjave, molimo ostavite svoju prtljagu na za to predviđenim mjestima i mi ćemo je prenijeti na brod kojim napuštate otok.

Kasna odjava ovisi o raspoloživosti i naplaćuje se dodatno. Ukoliko želite zatražiti kasnu odjavu, molimo da nas kontaktirate izravno na info@obonjan.hr. Rado ćemo pohraniti vaše torbe do vremena vašeg polaska.

 • Međunarodni pozivni broj za Hrvatsku: +385
 • Jedinstveni broj za cijelu zemlju za sve hitne slučajeve: 112
 • Policija: 192
 • Vatrogasci: 193
 • Hitna pomoć: 194
 • Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja: 195
 • Pomoć vozilima na cesti (Hrvatski autoklub – HAK): 1987. (za poziv iz inozemstva ili mobitelom nazovite: +385 1 1987)

Javite nam se

Dođite na otok Obonjan sa stilom! Prepustite nama brigu o svim detaljima i dopustite da vam pomognemo sa svim pitanjima, nedoumicama ili upitima koje imate u vezi vašeg sljedećeg odmora u Hrvatskoj!

Obonjan Island, 22 000, Šibenik.

Informacije o rezervaciji i rezervacije:
booking@obonjan.hr
+ 385 99 712 3939

Recepcija
+385 99 852 9646

Ostala pitanja
info@obonjan.hr

Tu smo za vas!
Slobodno nam se javite.

  PRIMAJTE NOVOSTI I PONUDE

  Označavanjem kućice u nastavku dajete izričit pristanak da vas Obonjan Island Resort kontaktira putem e-pošte, izravne pošte i putem interneta. Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku klikom na gumb „Odustani“ u našim e-porukama.