Skip links

Aktivnosti na bazenu

Pripremite se za zabavu na suncu uz aktivnosti na bazenu Obonjan Island Resorta koje su savršene za djecu svih uzrasta. Naš bazen pogodan za obitelji idealno je mjesto na kojem možete pobijediti vrućinu i uživati sa svojim najdražima. Naš predani tim osigurava dobar provodim svima, bilo da se izležavate na našim udobnim ležaljkama, igrate odbojku u bazenu ili se natječete u plivanju.

Dođite i pridružite nam se na našem bazenu ako tražite zabavu i nezaboravno iskustvo. Naš bar uz bazen nudi osvježavajuća pića koja će vas rashladiti i opustiti dok uživate u prekrasnom okruženju otoka Obonjana. Uz ponudu niza uzbudljivih aktivnosti na bazenu, zajamčen vam je nezaboravan boravak u Obonjan Island Resortu.

Dječji kreativni klub

Potaknite kreativnost svog djeteta uz Dječji kreativni klub Obonjan Island Resorta. Naše besplatne aktivnosti osmišljene su kako bi inspirirale i angažirale djecu svih uzrasta, pružajući im priliku da istraže svoju umjetničku stranu i oslobode svoju maštu. Dječji klub, smješten u Paviljonu, nudi niz kreativnih radionica pod vodstvom naših iskusnih instruktora.

Koristeći prirodne materijale poput školjaka, naplavljenog drveta i kamenja, djeca će imati priliku izraditi jedinstvena umjetnička djela. Od slikanja i crtanja do rukotvorina i potrage za blagom, postoji nešto u čemu će svatko uživati. Naš Dječji kreativni klub sigurno je i zabavno okruženje u kojem se djeca mogu izraziti, učiti o okolini i sklapati nova prijateljstva. Dajte krila kreativnosti svoga djeteta uz Dječji kreativni klub Obonjan Island Resorta.

JOŠ ISKUSTAVA S OTOKA OBONJANA

Vaš odmor iz snova može početi

Zdravlje i sport

Neka priroda bude vaš wellness i terapeutska rekreacija
Otkrijte više

Plaže, bazen i sadržaji

Uživajte u suncu i beskrajnoj zabavi
Otkrijte više

Aktivnosti za djecu

Oslobodite kreativnost svojih mališana
Otkrijte više

Otočke avanture

Otkrijte otočki raj uz naše avanturističke aktivnosti
Otkrijte više

Javite nam se

Prepustite nama brigu o svim detaljima i dopustite da vam pomognemo sa svim pitanjima, nedoumicama ili upitima koje imate u vezi s vašim sljedećim odmorom u Hrvatskoj!

Obonjan Island, 22 000, Šibenik.

Informacije o rezervaciji i rezervacije:
booking@obonjan.hr
+ 385 99 712 3939

Recepcija
+385 99 852 9646

Ostala pitanja
info@obonjan.hr

Tu smo za vas!
Slobodno nam se javite.

    PRIMAJTE NOVOSTI I PONUDE

    Označavanjem kućice u nastavku dajete izričit pristanak da vas Obonjan Island Resort kontaktira putem e-pošte, izravne pošte i putem interneta. Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku klikom na gumb „Odustani“ u našim e-porukama.

    Često postavljana pitanja

    Tu smo za vas. Pronađite najčešće postavljana pitanja koja vam mogu biti korisna.

    Learn more