Skip links

AVANTURE OTOKA OBONJANA

Tražite odmor ispunjen avanturama?

Ne tražite dalje od Obonjan Island Resorta! Uz jet ski safari, izlete brodom i zabavu uz glazbene nastupe uživo, zajamčeno je da ćete se dobro provesti.
Pridružite nam se u promatranju zvijezda, pub kvizovima i kinu pod zvijezdama ili otplovite na izlet brodom u istraživanje dalmatinske obale.

Sunset izlet kajakom

Iskusite umirujuću ljepotu dalmatinske obale na našem vođenom izletom kajakom tijekom kojega ćete uživati u zalasku sunca. Ovo dvosatno putovanje vodi vas od istočnog do zapadnog dijela otoka uz prekrasan pogled na obalu i nezaboravan zalazak sunca nad Jadranskim morem.

Jet Ski Safari

Osjetite nalet adrenalina uz naš dvosatni jet ski safari tijekom kojega ćete istražiti prekrasne uvale i plaže otoka Zmajana i Kaprija. Uživajte u 75 minuta uzbudljive vožnje nakon koje slijedi 45 minuta plivanja.

Izleti brodom

Otkrijte prekrasno okruženje dalmatinske obale uz naše izlete brodom, uključujući posjete susjednim gradovima kao što su Šibenik i Zlarin, nacionalnom parku Kornati te prekrasnim slapovima i pješačkim stazama Nacionalnog parka Krka.

Promatranje zvijezda

Uronite u očaravajuću privatnu lokaciju naše plaže South i istražite svemir s našim teleskopom, dalekozorom uz naše predavače o zvijezdama. Uživajte u besplatnom iskustvu promatranja zvijezda tijekom glavne sezone.

Zabava i glazbeni nastupi uživo

Pridružite nam se u nezaboravnim večerima uz glazbene nastupe i izvedbe uživo u našim barovima na plaži i barovima uz bazen, ili u čarobnim večerima u našem starom kamenom amfiteatru. Neka vas naš večernji zabavni program odnese u sanjivi mediteranski raj.

Filmske Večeri

Gledajte svoje omiljene filmove u jedinstvenom besplatnom kino iskustvu u našem starom kamenom amfiteatru pod zvjezdanim dalmatinskim nebom ili u Pavilionu. Od klasičnih do modernih žanrova, nudimo izbor filmova koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Pub kviz

Provjerite svoje znanje u našem zabavnom i zanimljivom pub kvizu koji se održava u Paviljonu. S nizom tema, ovaj kviz odličan je način za druženje i provođenje vremena s prijateljima i obitelji dok uživate u piću i grickalicama. Upoznajte nove ljude i stvorite trajne uspomene u Obonjan Island Resortu.

POSJETITE OBONJAN, POSJETITE HRVATSKU.

Kako doći na otok Obonjan?

Kada stignete u povijesni stari grad Šibenik u Hrvatskoj, lako možete doći do Obonjan Island Resorta uzbudljivom vožnjom brodom. Tijekom ljetne sezone naš službeni brod „Zvjezdica“ tri puta dnevno prevozi goste iz šibenske luke do otoka. Ako su vam potrebne bilo kakve informacije o prijevozu ili vam je potrebna pomoć u planiranju vašeg putovanja, slobodno se obratite našem timu za korisničku podršku.

ZRAKOPLOVOM
AUTOMOBILOM
BRODOM
AUTOBUSOM

Hrvatska je moderna turistička destinacija koja nudi raznoliku paletu regija punih života koje krase očuvana priroda, bogata kultura i autentičan lokalni identitet. Svojom odličnom i raznolikom gastronomijom, Hrvatska je beskrajan izvor inspiracije i doživljaja svakom putniku. Hrvatska se može pohvaliti s impresivnih 78 otoka, 524 otočića i 642 grebena duž svoje obale, zbog čega ju krasi nadimak „zemlja tisuću otoka“. Očaravajućim panoramama, prekrasnim uvalama i plažama, netaknutom prirodom, šarmantnim gradovima i povijesnim znamenitostima koje sežu od drevnih rimskih ruševina do srednjovjekovnih dvoraca, Hrvatska ima ponešto za svakoga. A za one koji traže noćni život, naša zemlja dom je 24-satnih plesnih zabava.

INFORMACIJE O PUTOVANJU