Skip links

INFORMACIJE O PUTOVANJU DO OTOKA OBONJANA

Jednostavno je doći do Hrvatske

Privatni otok Obonjan nalazi se u šibenskom arhipelagu u Dalmaciji, regiji u južnom dijelu Hrvatske koja je članica Europske unije. Hrvatska je turistička destinacija s vrlo razvijenim ljetnim turizmom, a do grada Šibenika može se doći međunarodnim letovima, automobilom modernim autocestama ili brodom. Kada stignete u grad Šibenik, možete se ukrcati na službeni brodski prijevoz kojeg naš resort nudi svim posjetiteljima otoka. Smješten na prekrasnom Jadranskom moru, ovaj nedavno renovirani otok pretvoren je u utočište opuštanja, wellnessa i kreativnosti, privlačeći turiste iz cijelog svijeta.

.

Kako doći do Obonjan Island Resorta?

Kada stignete u povijesni stari grad Šibenik u Hrvatskoj, lako možete doći do Obonjan Island Resorta uzbudljivom vožnjom brodom. Tijekom ljetne sezone naš službeni brod „Zvjezdica“ tri puta dnevno prevozi goste iz šibenske luke do otoka Obonjana. Ako su vam potrebne bilo kakve informacije o prijevozu ili vam je potrebna pomoć u planiranju vašeg putovanja, slobodno se obratite našem timu za korisničku podršku.

ZRAKOPLOVOM
AUTOMOBILOM
BRODOM
AUTOBUSOM

Do hrvatske obale lako je doći kratkim letovima iz većine velikih europskih gradova. Po dolasku u Hrvatsku do prekrasnog otoka Obonjana možete doći brodom iz šibenske luke.

MEĐUNARODNE ZRAČNE LUKE U HRVATSKOJ

Sljedeće međunarodne zračne luke nalaze se u neposrednoj blizini šibenske luke:

Zračna luka Split – 49 km
Zračna luka Zadar – 77 km
Zračna luka Rijeka – 281 km
Zračna luka Dubrovnik – 291 km
Zračna luka Pula – 448 km
Zračna luka Zagreb – 351 km

PRIVATNI PRIJEVOZ IZ ZRAČNIH LUKA DO ŠIBENIKA

Ako trebate privatni prijevoz iz bilo koje od obližnjih zračnih luka do Obonjan Island Resorta, pošaljite e-poruku na booking@obonjan.hr sa svim detaljima vašeg putovanja, kao što su vrijeme dolaska, lokacija i broj gostiju. Naš tim sa zadovoljstvom će za vas organizirati udoban i praktičan prijevoz.

VOŽNJA DO ŠIBENIKA

Ako putujete autocestom A1 u Hrvatskoj, izađite na izlaz prema Šibeniku. Po dolasku u Šibenik parkirajte automobil na jednom od za to predviđenih parkirališta i uputite se u luku kako biste se ukrcali na brod za Obonjan Island Resort.

MOGUĆNOSTI PARKIRANJA

Iz praktičnih razloga preporučujemo vam korištenje jednog od sljedećih parkirališta u gradu Šibeniku u blizini mjesta sastanka s našim osobljem koje vam organizira prijevoz brodom do otoka. Budući da na otoku nema prometa i automobila, možete uživati u potpunom opuštanju:

Prve dvije mogućnosti su sezonska parkirališta koja rade od 1. lipnja do 30. rujna, a ujedno su i najisplativije mogućnosti:

1. TEF Parking – Crnica
Ovo parkiralište nalazi se na Crnici na adresi Prilaz Tvornici 1, 22000, Šibenik, Hrvatska, a naplaćuje se 3 €/dan. Osigurano je video nadzorom, a udaljeno je 1,8 km od luke, što je 20 minuta hoda uz obalu. Ako ne želite hodati, na raspolaganju su vam taksiji i električni skuteri koji će vas odvesti do luke.

2. Parkiralište uz bazen – Crnica
Nalazi se na Crnici na adresi Prilaz Tvornici 35, 22000, Šibenik, Hrvatska, ovo parkiralište naplaćuje 0,70 € po satu. Napominjemo da ovo parkiralište nije osigurano naplatnom rampom niti video nadzorom, udaljeno je svega 1,7 km od luke, što je oko 20 minuta hoda uz obalu. Na raspolaganju su vam i taksiji i električni skuteri koji će vas odvesti do luke.

Sljedeća dva parkirališta nalaze se u središtu grada Šibenika i otvorena su tijekom cijele godine:

3. Parkiralište Draga
Parkiralište Draga: nalazi se na adresi Draga 7, 22000, Šibenik, Hrvatska, ovo parkiralište naplaćuje se 1,40 € po satu i osigurano je naplatnom rampom. Od luke je udaljen samo 80 metara.

4. Parkiralište pored Željezničkom kolodvoru
Parkiralište pored Željezničkog kolodvora: nalazi se u Ul. Fra Jerolima Milete 22, 22000, Šibenik, Hrvatska, ovo parkiralište naplaćuje se 1,40 € po satu i također je osigurano naplatnom rampom. Od luke je udaljen otprilike 8 minuta hoda, odnosno 400 metara.

Za više informacija o ovim mogućnostima ili drugim parkirnim mjestima u Šibeniku, obratite se našoj korisničkoj službi ili posjetite: https://www.gradski-parking.hr/?lang=hr

MEĐUNARODNE BRODSKE LINIJE

Ako putujete brodom ili trajektom iz Italije ili Hrvatske, možete iskoristiti nekoliko međunarodnih brodskih linija koje prometuju do grada Šibenika:

Atlas Kompas:
Ruta Venecija – Pula – Zadar – Šibenik – Split – Stari Grad (Hvar) – Korčula – Dubrovnik.

G&V linija:
Ruta Ancona – Zadar – Šibenik – Trogir – Split – Bol (Brač) – Makarska – Korčula – Sobra (Mljet) – Dubrovnik.

PRIJEVOZ PRIVATNIM BRODOM IZ SPLITA

Uživajte u praktičnom i luksuznom iskustvu putovanja kroz našu uslugu privatnog prijevoza brodom od splitske luke do Obonjan Island Resorta. Slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na booking@obonjan.hr s podacima o prijevozu, uključujući vrijeme dolaska, lokaciju i broj gostiju, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Uživajte u prekrasnom pogledu na Jadransko more i dođite sa stilom u Obonjan Island Resort.

Ako dolazite autobusom, možete sići na šibenskom gradskom autobusnom kolodvoru koji se nalazi u neposrednoj blizini luke. Luka je udaljena svega nekoliko minuta hoda i u njoj se možete ukrcati na naš brod „Zvjezdica“ koji gostima nudi prijevoz od šibenske luke do otoka Obonjana.

Kako doći iz Šibenika na otok Obonjan?

Brod Zvjezdica

Obonjan Island Resort nalazi se na privatnom otoku Obonjanu u šibenskom arhipelagu u Dalmaciji. Do našeg ljetovališta lako se dolazi iz grada Šibenika uzbudljivom vožnjom brodom.

MJESTO UKRCAVANJA

Ovdje provjerite mjesto ukrcavanja broda Zvjezdica u šibenskoj gradskoj luci: Polazište broda Zvjezdica

RASPORED

Tijekom ljetne sezone naš službeni brod „Zvjezdica“ prevozi goste iz šibenske luke do otoka Obonjana tri puta dnevno.

Vozni red broda Zvjezdica iz Šibenika za otok Obonjan:
10:00 iz Šibenika za Obonjan, dolazak u 11:00 sati
14:00 iz Šibenika za Obonjan, dolazak u 15:00 sati
17:00 iz Šibenika za Obonjan, dolazak u 18:00 sati

Vozni red broda Zvjezdica s otoka Obonjana za Šibenik:
11:00 s Obonjana za Šibenik, dolazak u 12:00 sati
15:00 s Obonjana za Šibenik, dolazak u 16:00 sati
18:00 s Obonjana za Šibenik, dolazak u 19:00 sati

CIJENA KARTE

Cijena povratnog putovanja brodom Zvjezdica iznosi 35 EUR / 263,71 kn po osobi.
Djeca do 2 godine putuju besplatno, djeca od 3 do 5 godina imaju pravo na 50 % popusta, a od 6 do 12 godina 30 % popusta.

Privatni gliser

Nudimo različite aranžmane privatnog prijevoza brodom koji odgovaraju vašim potrebama:

Privatni gliseri za do 12 osoba, 25 minuta vožnje brodom.
Unajmljeni privatni veći brodovi za 50 – 250 osoba, 45 minuta vožnje.

Za privatni prijevoz brodom kontaktirajte nas na: booking@obonjan.hr

Trajekt

Do otoka Obonjana također možete doći i trajektom Jadrolinije iz Šibenika. Napominjemo da je ova usluga dostupna samo tijekom srpnja i kolovoza, s dolascima i odlascima iz zapadne luke Šibenik prema sljedećem voznom redu:

Vozni red trajekta Jadrolinije – od Šibenika do otoka Obonjana:
Ponedjeljak, srijeda i petak u 8:30

Vozni red trajekta Jadrolinije – od otoka Obonjana do Šibenika:
Ponedjeljak, srijeda i petak u 9:30

Kada se ukrcate na brod, opuštanje može početi!

Interaktivna karta resorta

Otkrijte Obonjan Island Resort kao nikada prije uz našu interaktivnu kartu! Karta jednostavna za korištenje omogućuje vam istraživanje otoka i otkrivanje svih sadržaja i aktivnosti koje vas očekuju na otoku. Počnite planirati svoj odmor iz snova u Obonjan Island Resortu već danas!

Trebate li pomoć s donošenjem odluke?
Nazovite naše stručnjake za odmor.

+385 99 800 4979